fbpx

ESCOLA RUSSA A CASTELLDEFLES

CLASSES DE RUS PER A NENS

PROGRAMES PER A BILINGÜES

El currículum es desenvolupa tenint en compte les peculiaritats de la formació de nens multilingües. Participem activament en seminaris internacionals en el camp de l'ensenyament de nens bilingües i utilitzem a les classes els mètodes i materials adaptats.

EL RUS PER A ESTRANGERS

Ensenyar l'idioma rus, desenvolupar la fluïdesa verbal, la lectoescriptura.

TEATRE

Taller de teatre en rus treballen els possibles blocs i control del seu cos, presentacions al públic, per descomptat tot en l'idioma de l'escola.

MÚSICA

Taller de música permet ensenyar als nens la part del patrimoni cultural i folklòric, així com formen part de l'atmosfera de l'escola.

ART I MANUALITATS

La creativitat i la pintura són unes eines importants per al coneixement del món, la autoexpresión i l'autoconeixement, permeten treballen la motricitat fina i estimulen els centres lingüístics del cervell

ACTIVITATS FAMILIARS

Per mantenir un ambient alegre i amistós, organitzem un gran nombre de tallers familiars, excursions i vacances es duen a terme al nostre centre.

CURS 2017 / 2018

Tallers i activitats de l'escola russa a Castelldefels

Студия современого танца в Кастельдефеольсе
уроки фортепиано и вокала в Кастельдефельсе - Русская школа в Барселоне Яркий Мир
Балет для детей в Кастельдефельсе
уроки живописи для детей в барселоне - русская школа в барселоне

ELS NOSTRES PROFESSORS

CLASSES DEL RUS I ACTIVITATS EN RUS

NATALIA KOSENKO

Graduada per la Universitat Pedagògica Estatal de Kíev , especialitat: ``Defectología i logopèdia`` ...

Давайте знакомиться 🙂

EUGENIA EVSEEVA

El treball amb els nens m'alegra moltíssim, els nens ho sentin, confien, la qual cosa els permet desenvolupar el pensament no estàndard, la lògica, l'atenció i altres habilitats claus en el seu procés creatiu. Considero realment important que els nens assisteixin a les classes amb interès propi i la motivació.

Давайте знакомиться 🙂

IRINA BUVALETS


No em considero fora de la naturalesa! Sóc part d'aquest principi diví. La major dita de caminar per les muntanyes. Recorda com es canta la cançó ...

Давайте знакомиться 🙂

TSOVIK MNATSAKANYAN


A les seves classes utilitza diversos mètodes, tenint en compte l'enfocament individual per a cada nen, depenent de la seva edat i nivell

Давайте знакомиться 🙂