fbpx
1

PROFESSORS PROFESSIONALS

Considerem l'experiència del professor en l'entorn bilingüe, la comprensió de les peculiaritats dels programes educatius espanyols i russos, el carisma personal de cada mestre com a factor molt important.

2

L'AMOR ALS NENS

Amor, paciència, acceptació, capacitat d'escoltar, comprendre al nen i les seves necessitats en un moment determinat. Comunicar-se en peus d'igualtat i respecte mutu.

3

ELS MÈTODES MODERNS

Els nostres programes es basen en les recomanacions del Ministeri d'Educació de la Federació de Rússia, no obstant això, són elaborats pels nostres professors, inclouen elements dels mètodes Montessori i Sichida, i també es complementen amb modernes tècniques d'ensenyament de la lectura, l'escriptura, les matemàtiques i la lògica

Gramàtica

Русский язык, развитие речи и литература

NATALIA KOSENKO

Conèixer mes 🙂

EUGENIA EVSEEVA

Sóc una mare de dos fills, una persona creativa i entusiasta.
En el treball professional amb nens estic connectat per dues entitats amb qualificacions:
Professor d'escola primària;
La professora i la directora del teatre-estudio...

Conèixer mes 🙂

IRINA BUVALATS

PROFESSORA No em considero fora de la naturalesa! Sóc part d'aquest principi diví. La major dita de caminar per les muntanyes. Recorda com es canta la cançó ...

Conèixer mes 🙂

LYUBOV NOSOVA

A les meves classes estic feliç de combinar els meus coneixements adquirits en els cursos de mestres i professores i els coneixements adquirits en una escola de música. Estic sincerament interessada en la vida d'aquests petites persones

Conèixer mes 🙂

Activitats complementàries

Música, art i manualitats, teatre i escacs

Tsovinar

Mestra de Musica

Graduada pel Conservatori Estatal de Rostov a l'honor de Rachmaninov a la classe de piano. Va continuar els seus estudis a l'Escola de Postgrau de Barcelona, en el Conservatori Liseo, guanyadora de les competicions internacionals.

Olga Zaitseva

Creativitat i tallers


Tracte d'inspirar als nens. En el meu treball m'agrada usar diferents materials, des de pintures ordinàries, cotó, draps de tela, botons a tot tipus, així com la pasta o cereals;)

Olyesya Safronova

Coreografia moderna

No m'enfoco en un estil de ball i ensenyo diferent, perquè cada nen pugui provar-se a si mateix en tot i triar el que és més interessant per a ell.

Evgenia Evseeva

Teatro

Assec l'alegria de treballar amb els nens i ells ho senten, confien, la qual cosa els permet desenvolupar el pensament no estàndard, la lògica, l'atenció i altres habilitats en el procés creatiu. Crec que és molt important que els nens assisteixin a les classes amb plaure.

Tatiana Savina

Coreografia clàssica

Nikolay Vishnyakov

Professor d'escacs

Aquest joc antic t'ensenya a pensar, recordar, comparar, i també desenvolupa dedicació, resistència, voluntat, assiduïtat. El nostre professor experimentat és capaç d'interessar i captivar a qualsevol nen. El carisma, l'amor als escacs i la paciència són components ideals d'un mestre ideal en aquest esport.

Professors

Grups

Classes

Activitats

Administració de l'escola

Координация проекта, учебного процесса и внеклассной деятельности

ТАТЬЯНА ЛЕДЕНЕВА

Мне бы хотелось, чтобы наши дети, приехав в Россию, могли там вести переговоры, учиться или работать на устном и письменном русском языке так же профессионально и легко, как и их сверстники, не выезжавшие за границу.

Давайте знакомиться 🙂

ЕЛИЗАВЕТА ЛАВРОВА

Вместе мы создаем не просто школу русского языка, а обширное образовательное и культурное пространство для наших детей, где они могут полностью раскрыть свой творческий и интеллектуальный потенциал, используя лучшие современные методики и пособия.

Давайте знакомиться 🙂