fbpx

Escola Russa a Castelldefels

“Escola Russa a Castelldefels” inicialment va començar a treballar com un club de famílies rus-parlants, després després de 2 anys de reunions familiars es va reorganitzar en un centre cultural oferint les activitats educatives en rus. Els primers classes en el format de l’escola de formació addicional van començar a l’octubre 2016.

Les organitzadores del Centre Cultural Rus són tres mares amb sis preciosos nens. La nostra educació, experiència i l’enorme amor als nens ens permet desenvolupar el projecte de forma molt dinàmica, atreure als professors brillants i molt capacitats, socis i partners interessants i crear un ambient vibrant i motivador.  

Actualment l’escola creix ràpid i cada cap de setmana la Escola Russa a Castelldefels obre les seves portes a més de 50 nens i els seus pares.

El nostre objectiu principal és no solament ensenyar l’idioma rus, sinó també crear un espai educatiu i cultural per als nens i els seus pares interessats en aquest idioma, un ambient on rus és interessant, divertit i s’aprèn de forma natural.

DIES DE PORTES OBERTES! CONEIX EL CENTRE CULTURAL RUS

Escola Russa a Castelldefels (Barcelona) rep al seu alumnes en un local modern, amb classes equipats i una gran ludoteca per a activitats.

Petits classes de 5 a 10 alumnes. Tracte individual per a cada alumne. Professors que motiven i enamoren en l’idioma.

 

El rus per a nens amb l’amor.